Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) αγοράζει “φρέσκα” ιστοτεμάχια προσφάτως εκτρωθέντων εμβρύων, από εταιρεία που έχει καταγγελθεί για πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Σήμερα (7 Αυγούστου 2018) αποκαλύφθηκε ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, συνεβλήθη με την εταιρεία A.B.R. (Advanced Bioscience Resources – Πόροι Προηγμένης Βιοτεχνολογίας), η οποία έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την προμήθεια εμβρυϊκών ιστών. Αυτό αποκαλύφθηκε από το κανάλι ενημέρωσης CNS News την 25η Ιουλίου 2018, και σύμφωνα με πηγές του καναλιού, έγινε προκειμένου να προμηθευτεί από αυτή “φρέσκα” εμβρυϊκά τεμάχια (ανθρωπίνου σώματος), για τη διεξαγωγή πειραμάτων, που περιλαμβάνουν μεταμόσχευση κυττάρων ανθρώπινου εμβρυικού ιστού σε εξανθρωποποιημένα ποντίκια έτσι ώστε αυτά να έχουν πλέον ένα “λειτουργικώς ανθρώπινο ανοσολογικό σύστημα.”

Η εταιρεία αυτή (ABR) προσφάτως είχε συμπεριληφθεί σε έρευνα του F.B.I. (Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών), για ποινικά αδικήματα σχετιζόμενα με την παράνομη διακίνηση μελών ανθρωπίνου σώματος (εμβρύων), με σκοπό το κέρδος.

Και προκειμένου να απόκτησει “φρέσκους” ανθρωπίνους ιστούς και να δημιουργήσει χιμαιρικούς οργανισμούς[1], με ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, ο F.D.A. επέλεξε την A.B.R., διότι όπως υποστηρίζεται “είναι η μόνη εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες ικανή να προμηθεύσει ιστό κατάλληλο για έρευνα που αφορά ανθρωποποιημένα ποντίκια. (ΗΜ,Humanized mice)

Καμία άλλη εταιρεία ή οργανισμός δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει τη συγκεκριμένη ανάγκη. Ο ανθρώπινος ιστός λαμβάνεται από μωρά τα οποία εκτρώνονται σε επιλεγμένου τύπου αμβλώσεις, όπως σημειώνεται από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Χάρβαντ, και σύμφωνα με το CNS News. Ως εκ τούτου, προσθέτει το κανάλι “παρέχοντας ένα συμβόλαιο με σκοπό την απόκτηση ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού, για να χρησιμοποιηθεί στη δημιουργία ποντικών με ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, το F.D.A. χρησιμοποιεί χρήματα προερχόμενα από ομοσπονδιακούς φόρους, και δημιουργεί απαίτηση για ανθρώπινα μέλη, τα οποία θα λαμβάνονται από μωρά που σκοτώθηκαν με έκτρωση”.

Σύμφωνα με την ίδια την Α.Β.R., αυτά τα όργανα των εκτρωμάτων παραλαμβάνονται αμέσως μετά την άμβλωση, από τεχνικούς που αναμένουν στον ίδιο χώρο, προκειμένου να περισυλλέξουν τους επίμαχους ανθρώπινους ιστούς. Η εταιρεία A.B.R. είναι γνωστή για τη συνεργασία με πολλές από τις εγκαταστάσεις της Plannet Parenthood[2] στις Ηνωμένες Πολιτείες για την συλλογή μελών εμβρύων που κατέληξαν από έκτρωση.

Υπενθυμίζεται ότι το έτος 2015, το Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο (Center for Medical Progress) έβγαλε στον αέρα αρκετά βίντεο ( που τράβηξε από κάμερες κρυφής καταγραφής) , εκθέτοντας την Plannet Parenthood, και εν γένει την Βιομηχανία των Εκτρώσεων, για τη συμμετοχή τους στην πώληση μερών σώματος εμβρύων. Με την κάμερά του, το Center for Medical Progress κατέγραψε την Perrin Larton (Περίν Λάρτον), επικεφαλής της A.B.R. στον τομέα υπηρεσιών προμήθειας ανθρωπίνων μελών, να δηλώνει σε βίντεο ότι η A.B.R. ΔΕΝ λαμβάνει τη συγκατάθεση των ασθενών-μητέρων, αλλά κάνει όλη την “συγκομιδή” (sic) των ανθρωπίνων οργάνων μόνη της”.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ακούγεται να ομολογεί ότι:

“Δεν εμπλεκόμαστε σε κανένα σημείο στο κλινικό μέρος. Η κλινική αναλαμβάνει όλο το ζήτημα της συγκατάθεσης. Το μόνο πράγμα που κάνουμε είναι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας (σ.μ. εννοεί της έκτρωσης), να πάρουμε δείγμα αίματος από την μητέρα που κάνει την “δωρεά” (sic) για ορολογικό έλεγχο. Σε αυτό εξαντλείται όλη η επαφή μας με την ασθενή... Συνήθως στεκόμαστε ακριβώς έξω από την πόρτα... και είμαστε στο χώρο του εργαστηρίου..., στη συνέχεια παίρνουμε τον ιστό, ο ιατρός επιβεβαιώνει ότι έχει ολοκληρωθεί ο τερματισμός... (σ.μ. της ζωής του εμβρύου), και ακριβώς μετά λαμβάνουμε τον ιστό...” (βλ. Βίντεο στο 16:10)



Εκ μέρους της A.B.R., η Larton, είπε στους ερευνητές του Center for Medical Progress, ότι έχουν τη δυνατότητα (και τα προτιμούν ως ποιοτικότερα-καθαρότερα ) να λαμβάνουν τα όργανα εμβρύων, που έχουν φθάσει ως τις 22 εβδομάδες κύησης, επειδή οι ιατροί που πραγματοποιούν εκτρώσεις δεν χρησιμοποιούν ως τότε εμβυοκτόνες ουσίες (ώστε να προγηθεί της έκτρωσης η ενδομήτρια θανάτωση του εμβρύου) , αλλά τις χρησιμοποιούν συνήθως μετά από αυτό το σημείο της κύησης, εννοώντας δηλαδή ότι υπάρχει και πιθανότητα το παιδί να γεννηθεί ζωντανό την 22 εβδομάδα, Η Larton επίσης αποκάλυψε ότι μπορούν να δρομολογήσουν τον ανθρώπινο ιστό εκτός των εγκατάσεων έκτρωσης, μέσα σε περίπου πέντε (5) λεπτά.

Ακολουθεί ο σχετικός διάλογος:

Αγοραστής: “Πόσο χρόνο από τη διακοπή της κυκλοφορίας” (θανάτωση)

A.B.R.: “Μέχρι τη στιγμή που θα σας στείλουμε τον ιστό;”

Αγοραστής: “Ναι”

A.B.R.: “Άμεσα, όπως είπα, είμαστε μέσα στο εργαστήριο, ώστε το βγάζουμε έξω (εννοεί από το σώμα του μωρού), εντός πέντε λεπτών, εμείς έχουμε τα μέσα μας (εννοεί για την συντήρηση και μεταφορά) και είναι έτοιμο να φύγει έξω. Ναι!”

(βλ. Βίντεο στο 20:09)

 

Το CMP επίσης αποκαλύπτει ότι οι εγκαταστάσεις εκτρώσεων, λαμβάνουν έως και 100 δολάρια, για κάθε δείγμα ιστού, απλώς για την λήψη της “συγκατάθεσης” του ασθενούς. Παρόλα αυτά, ακόμα και αυτή η διαδικασία τελεί υπό αμφιβολία, καθώς το CNS News αναφέρει:

“Το F.D.A. δεν απάντησε στην ερώτηση: “Οι μητέρες που συμφωνούν να δωρήσουν τους ιστούς των αγέννητων μωρών τους, για την έρευνα του F.D.A., ενημερώνονται ότι ο ιστός που αφαιρείται από τον εκτρωθέν μωρό τους θα μεταμοσχευθεί σε ένα ποντίκι;”

Το F.D.A. ισχυρίζεται ότι οι ερευνητές του θα αποκτούν τους εμβρυϊκούς ιστούς από μία μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, η οποία έχει παράσχει διαβεβαιώσεις οτι βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τις νόμιμες προϋποθέσεις και σχετικές διατάξεις που αφορούν την επιστημονική έρευνα που εμπλέκει ανθρώπινους ιστούς εμβρύων. Παρά ταύτα η A.B.R., η οποία επιλέχθηκε από τον F.D.A. ως οργανισμός παροχής ιστού, βρίσκεται υπό έρευνα από το F.B.I για την τέλεση ποινικών αδικημάτων.

Και αυτό γίνεται για έναν πολύ σοβαρό λόγο.

Το Live Action News, σημείωσε σε προηγούμενο άρθρο[3] ότι, έγγραφα που παραδόθηκαν στο Αμερικανικό Κογκρέσο, αποδεικνύουν ότι η A.B.R. πλήρωσε 240 δολάρια στην Planned Parenthood της περιφέρειας Νοτιοδυτικού Ειρηνικού, για τέσσερα (4) έμβρυα, και στη συνέχεια επανήλθε και χρέωσε επιπλέον 6.825 δολάρια για είκοσι (20) δείγματα, από τα συγκεκριμένα εκτρώματα. Τουλάχιστον ένα από τα έμβρυα που σκοτώθηκαν ήταν 20 εβδομάδων (σ.μ. 5 μηνών κυοφορίας). Όπως πάλι η Live Action News, ανέφερε πρόσφατα[4], η A.B.R. δεν είναι σε καμία περίπτωση η μόνη εταιρεία που διερευνάται από το F.B.I. Και άλλες Υπηρεσίες ερευνώνται για παρόμοιες παράνομες πρακτικές:    

“Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, ο Grassley έγραψε στον Γενικό Εισαγγελέα Jeff Sessions και στον James Comey (Διευθυντής του F.B.I. τη δεδομένη σττιμή), ζητώντας απαντήσεις για ερωτήματα που ήταν ακόμη σε εκκρεμότητα. Έκανε μιά λίστα στην οποία συμπεριλαμβάνονταν διάφορα παραρτήματα της Planned Parenthood όπως Planned Parenthood Federation of America, Planned Parenthood Mar Monte, Planned Parenthood Los Angeles, Planned Parenthood Northern California, Planned Parenthood of the Pacific Southwest, Stem Express, LLC, και η Advanced Bioscience Resources, Inc., and Novogenix Laboratories, LLC, και τόνισε ότι η λίστα βασίζεται σε πληροφόρηση, η οποία περιλαμβάνεται σε σχετικά Έγγραφα της Επιτροπής (Majority Staff Report to the Committee”

To CNS News σημειώνει ότι το House Select Investigative Panel on Infant Lives, το οποίο και κατήγειλλε την A.B.R. για πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων, κατέγραψε στα έγγραφά του ότι η A.B.R. “περισυνέλεξε εμβρυικό ιστό από δύο συνεργαζόμενες με τηνPlanned Parenthood κλινικές, καθώς επίσης και από άλλες επτά ανεξάρτητες, μεταξύ των ετών 2005 και 2016.

Συνοψίζοντας, ανθρώπινες υπάρξεις σκοτώνονται από την Planned Parenthood και τους ομόφρονές της, προκειμένου το F.D.A, να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την “έρευνά” του με σκοπό να “βοηθήσει τους ανθρώπους”, χρησιμοποιώντας μια εταιρεία (ABR) που ερευνάται για διάπραξη ποινικών αδικημάτων. Όχι μόνο η Planned Parenthood λαμβάνει χρήματα φορολογουμένων για να προβεί σε αυτές τις πράξεις, αλλά επιπλέον και ο F.D.A. χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση (δηλαδή τους φορολογουμένους). Το CNS News γράφει: Το οικονομικό έτος 2018, ο N.I.H, ( Νational Institutes of Health) o οποίoς είναι μια ξεχωριστή Υπηρεσία από την F.D.A. αλλά επίσης μέρος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, εκτιμά ότι θα ξοδέψει 103 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα ανθρωπίνου εμβρυϊκού ιστού. Το οικονομικό έτος 2017, ξόδεψε 98 εκατομμύρια δολάρια[5].

Η Πρόεδρος της Live Action, κα Lila Rose, δήλωσε σήμερα[6] (07/08/2018):

Η αγορά από τον F.D.A. εμβρυϊκού ιστού από εκτρωθέντα μωρά είναι ανήθικη και τρομακτική, παραβιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και εμπλέκει τον αμερικανό πολίτη – φορολογούμενο, στο φρικτό εμπόριο τμημάτων ανθρωπίνων σωμάτων. Εγκαθιστώντας μιά επίσημη συνεργασία-συμβόλαιο για την απόκτηση ανθρωπίνου εμβρυϊκού ιστού, ο F.D.A. χρησιμοποιεί αμερικανικούς φόρους, για να πληρώσει για ανθρώπινα μέλη, τα οποία μπορούν να αποκτηθούν μόνο από εκτρωθέντα μωρά. Αυτά τα παιδιά δικαιούνταν φροντίδα και προστασία, αλλά αντιθέτως αποστερήθηκαν βιαίως από τα βασικά τους δικαιώματα και τώρα πωλούνται κομματιασμένα.

Η εταιρεία με την οποία η F.D.A. συνεργάζεται στις πράξεις αυτές, δηλαδή η A.B.R., βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα, για εγκληματική σύμπραξη με την Planned Parenthood, στην πώληση οργάνων εκτρωθέντων μωρών, με σκοπό το κέρδος. Καλούμε την F.D.A. να διακόψει το συμβόλαιο με την A.B.R. άμεσα,και επίσης να διακόψει τα πειράματα με τα σώματα των παιδιών που δολοφονήθηκαν με εκτρώσεις.

Πηγή: LiveAction.org

Επιπλέον (ενδεικτική ) πηγή για τους χιμαιρικούς οργανισμούς και την σχετική έρευνα:

https://amp.livescience.com/56309-human-animal-chimeras.html

7 Αυγούστου 2018

---------------------------------------------------

[1]     Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία η Χίμαιρα ήταν ένα τέρας που εξέπνεε φωτιά, με σώμα κατσίκας, κεφάλι λιονταριού, και ουρά φιδιού ή κατά άλλες πηγές ήταν τρικέφαλος, αποτελούμενη από κεφαλή λέοντα, κατσίκας και δράκοντα. Oι χιμαιρικοί οργανισμοί περιέχουν γενετικό υλικό από δύο διαφορετικά είδη οργανισμών.

[2]     H Plannet Parenthood είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής “υπηρεσιών” έκτρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, με εγκαταστάσεις σε όλη την επικράτειας της χώρας, τεράστιους τζίρους και μεγάλη πολιτική επιρροή.

[3]     https://www.liveaction.org/news/congressional-report-aborted-baby-with-down-syndrome-has-brain-sold-for-325/

[4]     https://www.liveaction.org/news/breaking-fbi-investigate-planned-parenthood-baby-parts-trafficking/

[5]     https://report.nih.gov/categorical_spending.aspx

[6]     https://www.liveaction.org/live-action-condemns-fda-acquiring-aborted-baby-parts-to-create-mice-with-human-immune-systems/

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko