Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε ανθρώπινο έμβρυο σφηνωμένο σε αποχέτευση!

 

Υπάλληλος συνεργείου αποφράξεων που ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο αυτό εύρημα, ενημέρωσε σχετικά την ΕΛ.ΑΣ.

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα ήρθε σήμερα το μεσημέρι εργαζόμενος σε εταιρία αποφράξεων που εκτελούσε τον καθαρισμό της αποχέτευσης κτιρίου επί της οδού Σόλωνος, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ανακάλυψε ένα νεκρό ανθρώπινο έμβρυο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όταν ο υπάλληλος της εταιρίας διαπίστωσε πως μία σωλήνωση είχε βουλώσει, έβαλε μέσα μια μικροκάμερα με τη βοήθεια της οποίας είδε κάτι που έμοιαζε με έμβρυο. Πράγματι, λίγες στιγμές αργότερα, κρατούσε στα χέρια του το νεκρό έμβρυο, στο οποίο, μάλιστα, υπήρχε και ο ομφάλιος λώρος.

Από το απόγευμα η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, οι οποίοι διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν την προέλευση του μακάβριου αυτού ευρήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτήριο στην οδό Σόλωνος 140, όπου εντοπίστηκε το έμβρυο, ανήκει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ενώ, σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, ο υπάλληλος του συνεργείου αποφράξεων καθυστέρησε να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές, καθώς ενημέρωσε πρώτα τους υπεύθυνους του κτιρίου, οι οποίοι φέρεται να τού ζήτησαν να αποχωρήσει, καθώς θα επιλαμβάνονταν εκείνοι του ζητήματος.

Στη συνέχεια, βλέποντας πως οι ώρες περνούσαν και δεν υπήρξε κάποια σχετική ενημέρωση, ο υπάλληλος της εταιρίας αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία και να κάνει τη σχετική καταγγελία. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές τους στο αν το έμβρυο σχετίζεται με κάποιο περιστατικό σε μαιευτική κλινική, η οποία βρίσκεται σε κοντινό σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι αστυνομικοί περιμένουν τον ιδιοκτήτη του κτιρίου να τούς ανοίξει, ούτως ώστε να ερευνήσουν αν πρόκειται πράγματι για ανθρώπινο έμβρυο ή κάτι άλλο, άσχετο.

(Πηγή: https://www.newsbreak.gr/ellada/567098/friki-sto-kentro-tis-athinas-vrethike-emvryo-se-apocheteysi/)

 
Σε κτήριο όπου στεγάζονται γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» βρέθηκε το ανθρώπινο έμβρυο

Ανεξιχνίαστο μέχρι αυτή την ώρα παραμένει το μυστήριο με το ανθρώπινο έμβρυο που βρέθηκε σφηνωμένο στο αποχετευτικό σύστημα κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας από υπάλληλο εταιρίας αποφράξεων, με την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Με το μακάβριο αυτό εύρημα ήρθε αντιμέτωπος σήμερα το μεσημέρι ο υπάλληλος της εταιρίας, ενώ καθάριζε τον αποχέτευση κτιρίου στην οδό Σόλωνος 140, στα Εξάρχεια, όπου στεγάζονται γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, ενώ γύρω στις 6:30 το απόγευμα πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Τελικά οι υπεύθυνοι της δομής ήταν εκείνοι που έβγαλαν το έμβρυο από τον βόθρο και το έβαλαν σε ένα ειδικό ψυγείο, ενώ αύριο το πρωί σκοπεύουν να ενημερώσουν την ιατροδικαστική υπηρεσία. Από την πλευρά τους, ο γιατρός και η κοινωνική λειτουργός της ΜΚΟ κατέθεσαν πως έγκυες επισκέπτονται τη δομή σε καθημερινή βάση για να εξεταστούν., οπότε, είπαν πως δεν αποκλείουν κάποια από αυτές να γέννησε το παιδί στην τουαλέτα, να το πέταξε και μετά να έφυγε.

Ο εισαγγελέας διέταξε νεκροψία-νεκροτομή του εμβρύου, ενώ έδωσε εντολή να κληθούν αύριο Τρίτη 26/02 όλες οι γυναίκες που τα ονόματά τους βρίσκονταν στην λίστα με τους επισκέπτες της δομής.

(Πηγή: https://www.newsbreak.gr/ellada/567165/se-ktirio-opoy-stegazontai-grafeia-tis-mko-giatroi-choris-synora-vrethike-to-anthropino-emvryo/)

 

Σχετικό Άρθρο: Τα παιδιά των υπονόμων

 



Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko