Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι πληρώνουν για την άμβλωση; Για να εξαφανίσουν τους φτωχούς…

 

Life Institute

Από την Niamh Uí Bhriain

Να βρούμε το θάρρος και να δώσουμε το σωστό όνομα σε  αυτό που γίνεται: Είναι μια προσπάθεια για την εξάλειψη των φτωχών, αντί για την εξάλειψη της φτώχειας. Να σκοτώσει κυριολεκτικά τις ευκαιρίες και τα όνειρα των φτωχότερων παιδιών πριν καν τους δοθεί η ευκαιρία να γεννηθούν.

Οι περισσότερες χώρες που δίνουν πρόσβαση σε  «νόμιμες αμβλώσεις»  έχουν δημιουργήσει και οργανώσεις που πληρώνουν για τις φτωχές γυναίκες να ώστε αυτές να κάνουν δωρεάν αμβλώσεις. Αυτές οι οργανώσεις, που συχνά περιγράφονται ως «ταμεία αμβλώσεων», θέλουν να παρουσιάζονται ως ομάδες με κοινωνικές ρίζες, ως απλό κομμάτι του λαού που αγωνίζεται για να βοηθήσει γυναίκες που είναι σε κρίση. Στην πραγματικότητα, είναι συνήθως ιδεολογικοί εξτρεμιστές υπέρ των  αμβλώσεων που πάνω από όλα πιστεύουν στην επιλογή υπέρ της άμβλωσης.

Και τώρα ξέρουμε ότι χρηματοδοτούνται από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ένας εκ των οποίων είναι ο διάσημος επενδυτής και πολυδισεκατομμυριούχος Warren Buffett (και όχι μόνο). Μόνο το 2011, για παράδειγμα, ο Warren Buffett έδωσε 115 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια για  να υποστηριχθούν οι αμβλώσεις. Ο Buffet είναι  γνωστός και επί μακρόν υποστηρικτής του «οικογενειακού προγραμματισμού» . Το Ίδρυμα  Buffet έχει δώσει συνολικά ως σήμερα πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στην έρευνα για τις αμβλώσεις και σε αυτά  συμπεριλαμβάνονται  427 εκατομμύρια δολάρια  προς την  Planned Parenthood. (1) Με άλλα λόγια, ο Buffett  πλήρωσε για τις φτωχές γυναίκες ώστε να εκτρώσουν τα μωρά τους.

Warren Buffett


Είναι πολύ σοβαρό. Είναι ένας άντρας που κυριολεκτικά κολυμπάει στα μετρητά,  και οι γυναίκες που δυσκολεύονται στις εγκυμοσύνες τους χρειάζονται συχνά οικονομική βοήθεια. Θα μπορούσε να δώσει εκατομμύρια σε φορείς που υποστηρίζουν τις γυναίκες σε κρίση, που δίνουν την άνεση στις μητέρες να κάνουν επιλογές που δεν υπαγορεύονται από φόβο και πανικό,επιλογές που βοηθούν τις μητέρες να αγαπούν τα παιδιά τους και δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον και για τους δύο. Αλλά αντ' αυτού πληρώνει για να διευκολυνθούν οι φτωχές γυναίκες να εκτρώσουν τα μωρά τους Θα λάβουν βοήθεια μόνο αν επιλέξουν να τερματίσουν τη ζωή των παιδιών τους.

Πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένας αδίστακτος έλεγχος. Πλούσιοι, ισχυροί άντρες που αποφασίζουν ότι τα μωρά που πρόκειται να γεννηθούν στη φτώχεια είναι καλύτερα να πεθάνουν. Αποκρουστική  και εντελώς απαράδεκτη τακτική.  Ο Warren Buffett δεν είναι ο μόνος πολύ πλούσιος άνδρας που υποστηρίζει τη βιομηχανία των αμβλώσεων. Ο Ted Turner, ο George Soros, ο Chuck Feeney, ο Bill Gates (2), ο Ross Perot και πολλοί άλλοι συγκεντρώνουν εκατομμύρια υπέρ της Planned Parenthood και άλλων υποστηρικτών των αμβλώσεων, και το ίδιο κάνουν και εξαιρετικά ισχυρά ιδρύματα και εταιρείες όπως η Google και το Ford Foundation.

Bill Gates

George Soros


 Όλοι αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα γνωρίζουν ότι η βιομηχανία των αμβλώσεων χρησιμοποιεί τη φτώχεια ως δικαιολογία για τις αμβλώσεις. Η Abortion Inc. αναφέρει τακτικά ότι ο μεγαλύτερος αριθμός αμβλώσεων πραγματοποιούνται από γυναίκες που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και ότι σκοπίμως ιδρύονται κλινικές αμβλώσεων σε μειονοτικές περιοχές, οδηγώντας στην τραγική κατάσταση όπου πάνω από το 55% των μαύρων μωρών εκτρώνονται στην πόλη της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα. Ο ερευνητικός βραχίονας της Planned Parenthood, το Ινστιτούτο Guttmacher, «θρήνησε» πρόσφατα γιατί οι ΗΠΑ «πληρώνουν υψηλό τίμημα» όταν οι οικονομικά μειονεκτούσες γυναίκες συνεχίζουν την εγκυμοσύνη τους.

Αυτή η αδυσώπητη προπαγάνδα έχει σίγουρα αποτέλεσμα: μια μελέτη του 2000 από την RAND Corporation διαπίστωσε ότι όσοι ανήκουν στα υψηλότερα εισοδηματικά κλιμάκια υποστήριζαν πολύ περισσότερο τη δημόσια χρηματοδότηση των αμβλώσεων για τις φτωχές γυναίκες, ενώ εκείνοι  με χαμηλότερα εισοδήματα αντιτάχθηκαν στη χρηματοδότηση των αμβλώσεων.

Πρέπει να βρούμε το θάρρος να δώσουμε το σωστό όνομα σε  αυτό που γίνεται: Είναι μια προσπάθεια για την εξάλειψη των φτωχών, αντί για την εξάλειψη της φτώχειας. Να σκοτώσει κυριολεκτικά τις ευκαιρίες και τα όνειρα των φτωχότερων παιδιών πριν καν τους δοθεί η ευκαιρία να γεννηθούν. Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Το ίδιο μπορούν και αυτοί οι πλούσιοι και ισχυροί δισεκατομμυριούχοι. Λοιπόν, κύριοι γιατί να μην κλείσετε το πορτοφόλι σας στα ταμεία για τις αμβλώσεις και να αρχίσετε να επενδύετε στη ζωή;  Θα αποκομίσετε πλουσιότερες ανταμοιβές μακροπρόθεσμα.

 Ross Perot

 Ted Turner

_____________________________

Παραπομπές:

  1. Martin, Nina (July 14, 2016). "How One Abortion Research Megadonor Forced the Supreme Court's Hand". Archived from the original on August 7, 2020. Retrieved August 14, 2020.
  2. https://fp2030.org/resources/postabortion-family-planning-progress-role-donors-and-health-professional-associations

 

Πηγή: thelifeinstitute.net

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko