Γυναίκα δεν ξυπνά μετά την έκτρωση

 

Ούτε πρώτη φορά ούτε τελευταία φορά που η έκτρωση οδηγεί στο θάνατο και την αναπηρία τις γυναίκες.

Operation Rescue & Live Action

14 Μαρτίου 2023

Μετά από άμβλωση που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, κλινική του Σικάγο κάλεσε ασθενοφόρο, για διακομιδή στο τμήμα επειγόντων μιας γυναίκας που δεν ξύπνησε από την αναισθησία.

Η  pro-life ομάδα “Operation Rescue”, ανέφερε ότι  η κλινική Family Planning Associates στο Σικάγο του Ιλινόι, είχε χορηγήσει στη γυναίκα προποφόλη, ενδοφλέβιο φάρμακο που προκαλεί καταστολή. Είναι γνωστό ότι προκαλεί επίσης πτώση της αρτηριακής πίεσης και διακοπή της αναπνοής και έχει χρησιμοποιηθεί για την ευθανασία στον Καναδά. Το Εγχειρίδιο «Canadian Medical Aid in Dying Handbook» αναφέρει, «Οι αναπνοές μπορεί να σταματήσουν κατά τη χορήγηση του Propofol» και «Ο θάνατος μπορεί να προκληθεί από το Propofol…»

Το φάρμακο έγινε γνωστό όταν ο «βασιλιάς της ποπ» Μάικλ Τζάκσον πέθανε από οξεία δηλητηρίαση από τη προποφόλη που του χορήγησε ένας γιατρός.

Σε αυτή την περίπτωση, το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε για την καταστολή μιας 35χρονης γυναίκας πριν από την έκτρωση. Εν συνεχεία, σύμφωνα με την γενόμενη αναφορά η γυναίκα δεν ξύπνησε καθώς αναμενόταν. Η εργαζόμενη που τηλεφώνησε στο ασθενοφόρο είπε στη τηλεφωνήτρια ότι είχαν περάσει 40 λεπτά, αλλά η γυναίκα δεν είχε ακόμη ξυπνήσει και ακουγόταν συριγμός από τους πνεύμονές της.


Αυτή τη στιγμή η κατάσταση υγείας της γυναίκας δεν είναι γνωστή.

Η μονάδα αμβλώσεων Family Planning Associates έχει μακρό ιστορικό επιπλοκών σε γυναίκες, με μια γιατρό της,  την Allison Cowett, να έχει μηνυθεί για κακή πρακτική 10 φορές. Η Operation Rescue επεσήμανε ότι αυτή η κλινική έχει σκοτώσει τουλάχιστον τρεις γυναίκες που έκαναν έκτρωση, συμπεριλαμβανομένου ενός 13χρονου κοριτσιού. Δύο από τους θανάτους αφορούσαν σοβαρά ζητήματα σχετιζόμενα με την αναισθησία. Τα θύματα της κλινικής διακομίστηκαν στα επείγοντα νοσοκομείου και ξεψύχησαν, καθώς ένα είχε υποστεί  καρδιακή ανακοπή και η κλινική δεν μπόρεσε να της παράσχει ανάνηψη, ενώ άλλη γυναίκα «έφυγε» από μαζική αιμορραγία καθώς υπέστη διάτρηση μήτρας.

Η Operation Rescue έχει τεκμηριώσει 17 σοβαρά περιστατικά ιατρικών σφαλμάτων σε αυτή την εγκατάσταση, που δεν οδήγησαν όλα στο θάνατο, από το 2018. Τέτοια  περιστατικά περιλαμβάνουν μια 20χρονη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά την άμβλωση, καρδιολογικά περιστατικά και μία εισρόφηση που αφορούσε σε γυναίκα που πνίγηκε από τον δικό της έμετο.

«Αυτή η επιχείρηση εκτρώσεων έχει ένα πλούσιο ιστορικό απασχόλησης  ορισμένων από τους πιο κατάπτυστους γυναικολόγους στην επιχείρηση δολοφονίας μωρών, και  δολίως αποκαλείται «φροντίδα αναπαραγωγικής υγείας», δήλωσε ο πρόεδρος της Operation Rescue Troy Newman. «Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί την ιατρική του εκπαίδευση για να κερδοσκοπεί, παραβιάζοντας συστηματικά τον Ιπποκράτειο όρκο, περνώντας τις μέρες του σκοτώνοντας, αντί να σώζει ζωές, δεν αξίζει τα πτυχία του. Γι' αυτό αρνούμαστε να τους αποκαλούμε γιατρούς. Δεν έχουν κανένα σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή και δεν είναι περίεργο που τόσες μητέρες τραυματίζονται και σκοτώνονται βρισκόμενες στο έλεος των αιματοβαμμένων χεριών τους».


Πηγές
:

https://www.liveaction.org/news/chicago-abortion-facility-911-woman-cant-wake

https://www.operationrescue.org/archives/woman-cant-wake-up-after-abortion-at-chicago-abortion-clinic/

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko