ΗΠΑ: Παράνομη διακίνηση οργάνων εμβρύων!

Εμπόριο οργάνων εμβρύων από κρατικούς φορείς στις ΗΠΑ.

 

14 Αυγούστου 2018

Ο «Food and Drug Administration» (FDA) συμμετέχει σε κάτι τόσο περίεργο που η πλοκή του μοιάζει με ταινία τρόμου. Ο FDA εμπορεύεται ανθρώπινα μέρη μωρών  για να πειραματιστεί σε ποντίκια!

Και για να γίνουμε πιό σαφής, αυτές είναι οι βασικές πληροφορίες: Το FDA είναι κυβερνητική υπηρεσία των ΗΠΑ που ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και Υπηρεσιών προς τον άνθρωπο. Ως εκ τούτου, είναι υπόλογο προς τον Πρόεδρο Trump και τον υπουργό Υγείας Alex M. Azar II. Στις 7 Αυγούστου, το CNS News ανέφερε ότι «η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων υπέγραψε νέα σύμβαση στις 25 Ιουλίου για να αποκτήσει “φρέσκο” ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό για να μεταμοσχευθεί σε “ανθρωποποιημένα ποντίκια” έτσι ώστε αυτά τα ποντίκια να έχουν λειτουργικό “ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα”».

O FDA προμηθεύεται αυτά τα όργανα από μια εταιρεία που ονομάζεται «Advanced Bioscience Resources Inc» (ABR). Σύμφωνα με την ηλεκτρ. εφημ. Politico, η ABR είχε σχέση με το Planned Parenthood. Επιπλέον, η εταιρεία έχει συνάψει συμβάσεις με τον FDA και με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας από το 2009. Το άρθρο ανέφερε περαιτέρω ότι αυτά τα ευρήματα «έχουν ρίξει φως στη συμμετοχή της κυβέρνησης στον ελάχιστα γνωστό κόσμο της προμήθειας εμβρυϊκών ιστών. Αυτές οι πρακτικές έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν βίντεο από μυστική λήψη που κατηγορούν την Planned Parenthood ότι επωφελείται οικονομικά από τις πωλήσεις εμβρυϊκών ιστών».

Τα βίντεο του 2015 του Center for Medical Progress καταδεικνύουν σαφώς ότι η ABR συλλέγει τους προωθούμενους ιστούς μωρών και τα μέρη του σώματός τους με τη συνεργασία της Planned Parenthood. Αυτά τα τμήματα είναι τα ίδια με εκείνα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την εικαζόμενη έρευνα;

Αυτός ο δρόμος από το ζωντανό μωρό- έμβρυο μέχρι τη συγκομιδή των οργάνων του μπορεί να σας φανεί μακάβριος και πράγματι είναι, συμβαίνει όμως εδώ και εννέα χρόνια! Εάν η τελευταία σύμβαση του  FDA δεν είχε γίνει δημόσια, ίσως να μην το γνωρίζαμε ποτέ. Τώρα που το μάθαμε, προέκυψαν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

 

Γιατί δεν υπάρχει οργή;

Πώς συμβαίνει ότι οι έρευνες του Κογκρέσου στα βίντεο του Center for Medical Progress σχετικά με το Planned Parenthood και δεν αποκάλυψαν τη σχέση τους με το FDA; Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι κάποια - αν όχι πολλά - μέλη του Κογκρέσου είχαν ήδη καταλάβει. Ίσως αυτό να εξηγεί το κόψιμο των ποδιών τους και την έλλειψη δράσης του Κογκρέσου εναντίον της Planned Parenthood και της διακοπής της χρηματοδότησής της.

Εξάλλου, όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συμμετέχει η ίδια στην εμπορία ανθρωπίνων οργάνων, δεν θεωρούνται τα μέλη του Κογκρέσου συνεργάτες;

Και πού είναι όλα τα μέσα ενημέρωσης; Το NewsBusters εξηγεί ότι και τα τρία μεγάλα δίκτυα ειδήσεων έχουν σιωπήσει. Είναι σαφές ότι η εισαγωγή ιστού των νεογέννητων μωρών σε ποντίκια δεν είναι γεγονός αντάξιο της προσοχής τους!

Για κάποιους επιστήμονες εξάλλου αυτό είναι «απλά λάθος». Υποστηρίζουν επίσης πως  οι ερευνητές επιχειρούν να κάνουν νέες ανακαλύψεις μέσω της χρήσης των εμβολιασμένων εμβρυϊκών ιστών και «επιτρέπουν αυτή τη διαδικασία στα νεκρά παιδιά όχι ως αυτοσκοπό, αλλά ως μέσο για κάποιον άλλο υψηλότερο στόχο».

Και αυτή είναι η σοβαρότερη ανησυχία που έχει ο καθένας μας. Το ότι υπάρχει μεγάλη αποδοχή αυτής της διαδικασίας από τον κρατικό μηχανισμό και τους επιστημονικούς φορείς. Το ότι τα θανατούμενα ανθρώπινα έμβρυα αντιμετωπίζονται με τέτοιο χρηστικό τρόπο και σκοτώνονται με ανησυχητικά ποσοστά - σαν να ήταν απλά κύστεις ή ασθένειες - και έτσι η έρευνα αυτή θα συνεχιστεί.

 

 

Πηγή: all.org

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!