Δύο πολύ προσωπικοί λόγοι για τους οποίους ο Τάκερ Κάρλσον μισεί τις εκτρώσεις

(LifeSiteNews.com) –Κάθε φορά που βλέπω μία προβεβλημένη από τα ΜΜΕ προσωπικότητα, να υπερασπίζεται με πάθος θέσεις υπέρ της ζωής, πάντοτε γεμίζω περιέργεια. Δεν είναι παράξενο το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιες φωνές στα ΜΜΕ, που βρίσκονται γενικά στη δεξιά μεριά του φάσματος. Αλλά όταν κάποιος αποφασίζει να αφιερώσει το χρόνο και την ενέργειά του στο χώρο των ΜΜΕ προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια για τις εκτρώσεις, ξεσκεπάζοντας τα ψέματα των υποστηρικτών της, και συνηγορεί υπέρ των δικαιωμάτων των υποστηρικτών της ζωής, για να φέρει την αλήθεια στο φως της δημοσιότητας, με συνέπεια και συστηματικότητα εβδομάδα με την εβδομάδα, τότε πραγματικά θέλω να γνωρίζω τι είναι αυτό που τον παρακινεί.

Ο Τάκερ Κάρλσον, οικοδεσπότης του πολύ δημοφιλούς show του FOX News Tucker Carlson Tonight, αφιερώνει τηλεοπτικό χρόνο για το ζήτημα των εκτρώσεων σχεδόν κάθε εβδομάδα και φιλοξενεί στην εκπομπή του ανθρώπους που αγωνίζονται για το δικαίωμα στη ζωή, από απλούς φοιτητές που υπέστησαν λογοκρισία έως και ευρέως γνωστά πρόσωπα, επικεφαλής των αγώνων, όπως την Λίλα Ρόουζ, της οργάνωσης Live Action.

  

tucker carlson lila rose 1

      

Ανάγκασε μια ακτιβίστρια της σειράς κλινικών αμβλώσεων Planned Parenthood (Ρ.Ρ.) να έλθει σε αμυντική θέση για τις απόψεις της για τις εκτρώσεις, 

      

(Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=2yQfO1jvfbE)

   

πήρε συνέντευξη από μια πρώην διευθύντρια της Ρ.Ρ., η οποία άλλαξε τις απόψεις της,

  

(Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=Wc9VTnJBg1M)

  

καταδίκασε την προώθηση των αμβλώσεων

  

(Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=1CPbmFd3XDc)

  

και απαίτησε από τους Δημοκρατικούς πολιτικούς να εξηγήσουν πότε θεωρούν ότι αρχίζει η ζωή.

  

(Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=_aSKUv7MD4g)

       

Υπάρχουν και άλλοι υποστηρικτές του δικαιώματος στη ζωή στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News, αλλά δεν υπάρχει κανείς άλλος που να το προσεγγίζει τόσο έξυπνα και επίμονα, σχεδόν από κάθε οπτική γωνία.

Άραγε τι είναι αυτό που κάνει τον Κάρλσον τόσο παθιασμένο για το ζήτημα αυτό;

Όπως προκύπτει, το ζήτημα των εκτρώσεων έχει ένα χαρακτήρα εξαιρετικά προσωπικό για τον Κάρλσον. Ο πατέρας του Ρίτσαρντ γεννήθηκε στη Βοστώνη, το 1941, από ένα δεκαπεντάχρονο μόλις κορίτσι, πριν σταλεί σε ένα ορφανοτροφείο. Εάν η έκτρωση ήταν νόμιμη την εποχή εκείνη, ο Κάρλσον πιστεύει ότι ο πατέρας του πιθανότατα δεν θα είχε γεννηθεί ποτέ. «Αν ήταν απλώς ένα διαφορετικό έτος, πχ το 1973, σήμερα δεν θα βρισκόμουν απέναντί σας», τόνισε μπροστά σε ένα ακροατήριο. https://vitaefoundation.org/16187

Τα χρόνια μέχρι την ενηλικίωση του πατέρα του, ήταν πραγματικά μια πολύ δυσάρεστη και μπερδεμένη ιστορία. Απλώς και μόνο το γεγονός ότι λαμβάνεις τη σωστή απόφαση, δεν συνεπάγεται αυτομάτως ότι είναι και εύκολη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι λαμβάνουν εσφαλμένες αποφάσεις, επειδή φοβούνται τις συνέπειες. Για τον Κάρλσον, όμως, η πορεία είχε αίσιο τέλος. Εν τέλει τα πράγματα εξελίχθηκαν σπουδαία, και βρίσκομαι σήμερα μαζί σας ακριβώς λόγω της συγκεκριμένης απόφασης, ομολόγησε. Γευματίζω με τον πατέρα μου κάθε Παρασκευή, και επικοινωνούμε μεταξύ μας καθημερινά.

Η αφιέρωση του Κάρλσον στην υποστήριξη της ζωής, σφυρηλατήθηκε και ενδυναμώθηκε και από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες. Όταν ο ίδιος και η σύζυγός του ανακάλυψαν ότι ανέμεναν το δεύτερο παιδί τους (έχουν πλέον σήμερα 4 παιδιά, 3 κορίτσια και 1 αγόρι), ο ιατρός τους τούς ενημέρωσε ότι οι εξετάσεις έδειχναν ότι το έμβρυο έπασχε από Δισχιδή Ράχη. Όπως πράττουν συστηματικά πολλοί ιατροί, συνέστησε να προχωρήσουν σε έκτρωση. Τότε ακριβώς η σύζυγός του αντέδρασε εκφέροντας μία πάρα πολύ άσχημη λέξη, τόσο άσχημη που δεν άφηνε κανένα απολύτως περιθώριο αποδοχή της ιατρικής υπόδειξης. Η Σούζαν Κάρλσον, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, είπε ότι «δεν μπορείτε κάτω από οποιαδήποτε περίσταση να σκοτώσετε αυτό το παιδί. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν είστε ο Θεός!».

Εντελώς συμπτωματικά (;) αυτός ο γιός είναι ένας ψηλός, γεροδεμένος νεαρός άνδρας, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Ο ιατρός που είχε «συμβουλεύσει» το ζεύγος Κάρλσον να καταφύγουν στην έκτρωση, τα είχε κάνει όλα λάθος, και χάρις μόνο στη δέσμευσή τους για το σεβασμό στη ζωή, του Τάκερ και της Σούζαν, δόθηκε στο παιδί η ευκαιρία να μεγαλώσει και να ανοίξει τα πανιά του στη ζωή. Δυστυχώς, πολλές άλλες παρόμοιες ιστορίες δεν έχουν την ίδια εξέλιξη. Ο πατέρας του και ο γιός του, είναι οι δύο λόγοι για τους οποίους ο Τάκερ Κάρλσον είναι τόσο παθιασμένος με το ζήτημα της υποστήριξης της ζωής.

Η ιστορία του Κάρλσον είναι μια υπενθύμιση ότι πίσω από κάθε έκτρωση κρύβεται ένας άνθρωπος, που δεν του δόθηκε η δυνατότητα να μεγαλώσει, να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο, να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει τα δικά του παιδιά. Τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων των μωρών που σκοτώθηκαν σε εκτρώσεις, δεν είναι μόνο ξεχωριστές ζωές που εξαλείφθηκαν διά παντός, αλλά επίσης αντιπροσωπεύουν ολόκληρες γενιές οι οποίες δεν θα υπάρξουν ποτέ.

Η έκτρωση είναι μια πολυεπίπεδη τραγωδία, και θα έπρεπε να αποτελεί αφορμή για μια πιο ψύχραιμη εκτίμηση. Ο Κάρλσον είναι ευτυχής για την ύπαρξη οργανώσεων που αγωνίζονται για το δικαίωμα στη ζωή, διότι όπως διαπιστώνει και ο ίδιος: «Μπορεί να έχεις τις σωστές προσεγγίσεις, αλλά αν κανείς δεν τις πληροφορείται, τότε δεν έχουν αξία. Πρέπει κάποιος να ασχοληθεί συστηματικά με το πώς αυτές οι αλήθειες θα φθάσουν να γίνουν γνωστές σε ολόκληρη τη Χώρα μας».

Οι αγωνιστές υπέρ της ζωής είναι επίσης ευγνώμονες που ο Τάκερ Κάρλσον, ασχολείται με το ζήτημα αυτό.

         

Πηγή: liveaction.org

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko