ΤΕΞΑΣ: Βρέθηκε σορός νεκρού αγέννητου παιδιού σε υδραυλικά πολυκατοικίας

  

LiveAction

Από την Cassy Fiano-Chesser

13 Φεβρουαρίου 2023

Η αστυνομία στο Τέξας κινητοποιήθηκε και διενεργεί έρευνα διότι ένας ένοικος βρήκε το σώμα ενός νεκρού αγέννητου παιδιού σε σωλήνα αποχέτευσης του συγκροτήματος διαμερισμάτων που διέμενε.

Σύμφωνα με το κανάλι Valley Central, ο ένοικος προσπαθούσε να ξεβουλώσει έναν σωλήνα όταν βρήκε τα λείψανα ενός  παιδιού στη πόλη Mission του Τέξας. «Ο ένοικος ανέφερε ότι είχε προβλήματα, γιατί τα νερά ξεχείλιζαν, οπότε κατά τις εργασίες που έκανε βρήκε το έμβρυο δίπλα στον σωλήνα αποχέτευσης», σύμφωνα με δήλωση στο Αστυνομικό Τμήμα του Mission. Τώρα εκκρεμούν οι εκθέσεις της αυτοψίας.

Δεν είναι ξεκαθαρισμένο τι συνέβη σε αυτό το παιδί, αλλά είναι γνωστό πως το προσωπικό των μονάδων αμβλώσεων δίνει οδηγίες στις γυναίκες να «τραβήξουν κάτω» τα υπολείμματα των μωρών τους  που αποβάλλονται κατά τη διαδικασία της άμβλωσης.
 

Σε έρευνα του Live Action με το τίτλο “Inhuman” οι μυστικοί ερευνητές άκουσαν επανειλημμένα από το προσωπικό των μονάδων αμβλώσεων ότι, αν ξεκινούσε πρώιμα η διαδικασία της έκτρωσης 3ου τριμήνου,  έπρεπε να καθίσουν στην τουαλέτα και απλώς να «τραβήξουν» κάτω το σώμα. Σε πολλά υποκαταστήματα οι υπάλληλοι έλεγαν στους ερευνητές να γεννήσουν το μωρό στην τουαλέτα και να μην καλέσουν την αστυνομία.

«Αν νιώθεις πίεση —πως κάτι κινείται προς τα κάτω ή κάτι βγαίνει — δηλαδή πως η «εγκυμοσύνη» βγαίνει —τότε να ξεκλειδώσεις την πόρτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, να πάρεις το κινητό σου και απλώς να καθίσεις στο τουαλέτα», είπε μία υπάλληλος στο Southwestern Women's Options στο Νέο Μεξικό. «Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις τίποτα, δεν χρειάζεται να καθαρίσεις τίποτα».

Επιπλέον, οι γιατροί που κάνουν στα ιατρεία τους εκτρώσεις έχουν κατά καιρούς συμβουλέψει τις γυναίκες να μην πάνε στα επείγοντα των Νοσοκομείων εάν εμφανίσουν επιπλοκές μετά από τη χειρουργική άμβλωση και, αντ' αυτού, να καλέσουν το ιδιωτικό κέντρο όπου την έκαναν. «Θα σας δούμε εδώ στο γραφείο μας εάν χρειαστεί - μην πάτε στα επείγοντα», ανέφεραν οδηγίες από το Southwestern Women's Options. «Καλέστε τον παρακάτω τηλεφωνικό αριθμό μας για τυχόν προβλήματα και θα φροντίσουμε για εσάς, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή της νύχτας.»

Είναι επίσης σύνηθες οι εγκαταστάσεις αμβλώσεων να απορρίπτουν τα σώματα των μωρών στην αποχέτευση. Σε μια συνάντηση της National Abortion Federation (Εθνική Ομοσπονδία Αμβλώσεων), ένα στέλεχος του κλάδου εξήγησε ότι τα πτώματα των αγέννητων παιδιών απορρίφθηκαν στο αποχετευτικό σύστημα του Ντιτρόιτ, ενώ άλλες εγκαταστάσεις ομοίως παραδέχθηκαν ότι έριξαν τα πτώματα σε μια τουαλέτα ή απομακρύνθηκαν μέσω της αποκομιδής σκουπιδιών.

Άλλες μέθοδοι απόρριψης περιελάμβαναν την τοποθέτηση των σορών των μωρών σε καταψύκτες, το κάψιμο τους σε φωτιές ή το πέταμά τους σε χωματερές. Μερικά σώματα χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και για τη δημιουργία ηλεκτρικής ενέργειας.

Δεν είναι σαφές εάν αυτό το μωρό του Τέξας ήταν θύμα έκτρωσης. Αλλά αυτή η μέθοδος απόρριψης είναι κάτι που παρατηρείται καθημερινά στις αμβλώσεις σε όλη τη χώρα.

 

Πηγή: liveaction.org

 

 

 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko