Τί χρειάζεται να γνωρίζεται για την Planned Parenthood (What You Need to Know About Planned Parenthood)

                         

Φανταστείτε ότι υπάρχει ένας οργανισμός που ισχυρίζεται πως αντιπροσωπεύει ένα πράγμα, αλλά στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει κάτι άλλο.

Φανταστείτε ότι αυτή η οργάνωση ονομάζει τον εαυτό της «πάροχο υγειονομικής περίθαλψης», αλλά δεν εμπλέκεται στη διατήρηση της ζωής. Εμπλέκεται στο τερματισμό της. Και φανταστείτε ότι βοηθάτε στη χρηματοδότηση αυτής της οργάνωσης.

Είτε το θέλετε  είτε όχι. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να φανταστείτε. Αυτή η οργάνωση υπάρχει. Και έχει ένα όνομα, με το οποίο είμαστε πολύ εξοικειωμένοι. Ονομάζεται «Planned Parenthood» και η εξαπάτηση ξεκινάει από εδώ ακριβώς.

Η «Προγραμματισμένη γονεϊκή μέριμνα»–«Planned Parenthood», δεν βοηθά τους ανθρώπους να σχεδιάσουν το πώς θα ανταποκριθούν στο ρόλο του γονέα. Βοηθά τους ανθρώπους να ξεφύγουν από αυτόν. Και αυτό είναι μόνο η αρχή της εξαπάτησης.

Η Planned Parenthood σας λέει ότι είναι ένας από τους «κορυφαίους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για τις γυναίκες» της χώρας, αλλά παρέχει ελάχιστη υγειονομική περίθαλψη.

Σας λέει ότι παρέχει υπηρεσίες παραπομπών για υιοθεσία, αλλά η  μόνη συμβουλή υιοθεσίας που είναι πιθανό να προσφέρει είναι, «ψάξτο στο Google».

Το περισσότερο παραπλανητικό από όλα όσα η Planned Parenthood σας λέει, είναι ότι οι αμβλώσεις είναι ένα μικρό μέρος αυτού που κάνει, αλλά στην πραγματικότητα εκτελεί τις περισσότερες εκτρώσεις απ’ ότι οποιοσδήποτε άλλος στην Αμερική.

Αυτά είναι τα γεγονότα.

Τα στελέχη που διοικούν την Planned Parenthood καυχώνται ότι παρέχουν σωτήριο,  προληπτικό έλεγχο καρκίνου. Και το κάνουν. Απλά δεν είναι τόσοι πολλοί οι έλεγχοι – λιγότερο από το 2% των προληπτικών ελέγχων της χώρας κάθε χρονιά.

Μιλούν για την παροχή εξετάσεων μαστού. Το κάνουν, αλλά δεν είναι ότι είναι πολλές αυτές – και πάλι λιγότερο από το 2% του συνόλου της χώρας.

Μιλούν για την παροχή υπερήχων, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλουν να κάνουν είναι να δείξουν σε μια έγκυο μια εικόνα του παιδιού που μεγαλώνει μέσα της. Έτσι δεν το κάνουν. Ο υπέρηχος είναι μόνο για χρήση της Planned Parenthood – για την καλύτερη διευκόλυνση των αμβλώσεων των ασθενών.

Με άλλα λόγια, η άμβλωση – και όχι η υγεία των γυναικών – είναι ο λόγος ύπαρξης της Planned Parenthood. Κάθε χρόνο εκτελεί πάνω από το ένα τρίτο όλων των αμβλώσεων στην Αμερική – πάνω από 321.000 από αυτές. Αυτό ισοδυναμεί με το να πεθαίνει κάθε κάτοικος του Σαιντ Λούις ή του Πίτσμπουργκ κάθε χρόνο. Είναι πάνω από 880 αμβλώσεις κάθε μέρα. Μια έκτρωση κάθε 98 δευτερόλεπτα.

Και ενώ ο αριθμός των συνολικών αμβλώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώνεται, το μερίδιο αγοράς της Planned Parenthood από τις αμβλώσεις αυξήθηκε από 23% το 2006 σε 34% το 2016. Έτσι, όταν η Planned Parenthood λέει ότι είναι αφοσιωμένη στα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών, αυτό σημαίνει πως είναι αφοσιωμένη στην άμβλωση όσο το δυνατόν περισσότερων μωρών.

Και εδώ είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων: η Planned Parenthood θα ήθελε να πιστέψετε ότι η άμβλωση είναι μόνο το 3% των συνολικών υπηρεσιών που παρέχει. Τρία τοις εκατό. Δεν ακούγεται πολύ, έτσι δεν είναι; Αλλά να το πώς προκύπτει αυτό το 3%: Υπολογίζουν κάθε «ξεχωριστή υπηρεσία» ως δική της παρεχόμενη υπηρεσία.

Τι είναι η μια «ξεχωριστή υπηρεσία»; Όλα αυτά που κάνετε από τη στιγμή που εισέρχεστε σε μια από τις κλινικές τους. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Ας πούμε ότι μια γυναίκα έρχεται στη Planned Parenthood για μία υπηρεσία – μια έκτρωση. Πριν από την άμβλωση, η Planned Parenthood πρέπει να βεβαιώσει ότι η γυναίκα είναι έγκυος, έτσι; Έτσι, παρέχουν  μια άλλη υπηρεσία – ένα τεστ εγκυμοσύνης. Αυτές είναι δύο υπηρεσίες!

Στη συνέχεια, μετά την έκτρωση, κατά την έξοδο από την πόρτα, σας δίνουν μια συνταγή. Αυτές είναι τρεις υπηρεσίες! Και υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες που παρέχονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της έκτρωσης,  όπως προγραμματίζεται από την Planned Parenthood, και αυτές όλες είναι «ξεχωριστές υπηρεσίες».

Με αυτόν τον τρόπο, η Planned Parenthood έχει τη δυνατότητα να  αθροίσει 9,5 εκατομμύρια από αυτές τις αποκαλούμενες «υπηρεσίες» κάθε χρόνο.

Χωρίστε τον αριθμό των αμβλώσεων – 321.000 – δια τα 9,5 εκατομμύρια, και παίρνετε το 3%. Ακόμη και η Washington Post, σύμμαχος της Planned Parenthood, δήλωσε ότι αυτό το ποσοστό 3% είναι «πολύ παραπλανητικό».

Ο Rich Lowry του National Review απεικόνισε με ωραίο τρόπο αυτή την ψεύτικη στατιστική: Θα ήταν σαν η Major League του Baseball να λέει ότι πωλεί 20 εκατομμύρια hot dogs, αλλά παίζουν μόνο 2.430 παιχνίδια, έτσι το μπέιζμπολ είναι μόνο το 0.,2% αυτών που κάνουν.

Γιατί, λοιπόν, η Planned Parenthood συμμετέχει σε όλες αυτές τις απάτες;

Λοιπόν, όπως λένε, ακολουθεί τα χρήματα.

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν επιτρέπεται να δαπανήσει τα χρήματα των φορολογουμένων για αμβλώσεις.

Αλλά η Planned Parenthood λαμβάνει πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση. Όχι για αμβλώσεις, προσέξτε.

Αλλά για τις άλλες «Διακριτές κλινικές πράξεις».

Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, η ετήσια πελατεία της έχει μειωθεί κατά 23%, σχεδόν κατά το ένα τέταρτο, η χρηματοδότησή της όμως από τους φορολογουμένους έχει εκτοξευτεί από  τα 336 εκατομμύρια δολάρια το 2006, στα 543 εκατομμύρια δολάρια το 2016.

Η πραγματικότητα είναι, πως σχεδόν όλα τα σχετικά με τη Planned Parenthood είναι μια απάτη. Ο σκοπός της χρηματοδότηση, το ίδιο το όνομά της.

Γι’ αυτό ο μεγαλύτερος εχθρός της Planned Parenthood δεν είναι οι συντηρητικοί ή οι θρησκευόμενοι. Ο μεγαλύτερος εχθρός της είναι η αλήθεια.

Είμαι η Lila Rose, ιδρυτής και Πρόεδρος της Live Action, για το Πανεπιστήμιο Prager.

  

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=J16uUy8H4mg

 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko