Αναστροφή του Εκτρωτικού Χαπιού RU 486. Η Ιστορία της Έμιλυ. (RU 486 Abortion Pill Reversed - Emily's Story)

 
Η Έμιλυ Ντούερ έμεινε έγκυος σε ηλικία 19 ετών. Αποφάσισε να προχωρήσει σε φαρμακευτική έκτρωση με το RU 486, Mifepristone, ένα φάρμακο που ανταγωνίζεται τη προγεστερόνη. Η προγεστερόνη είναι η ορμόνη που συντηρεί την εγκυμοσύνη. Σύντομα  όμως το μετάνιωσε. Άμεσα και πρίν από την λήψη της επόμενης ουσίας, της Mισοπροστόλης, - Cytotec-, έλαβε προγεστερόνη και η πορεία της φαρμακευτικής έκτρωσης αναστράφηκε.

Περιγράφει η ίδια την ιστορία της και την χαρά της να έχει τώρα μαζί τον γιό της.

 

Μετάφραση:

Έμεινα έγκυος σε ηλικία 19 ετών και επέλεξα να κάνω έκτρωση.

Σε πάνε στο πίσω μέρος και σου δίνουν ένα μικρό φακελλάκι με το πρώτο χάπι, υπογράφεις την ενημερωμένη συγκατάθεση και λές πως δεν θα τους θυμώσεις ούτε θα τους κάνεις μήνυση , και κατόπιν σου εύχονται καλή τύχη.

Ασθανόμουν άβολα σε σχέση με το να πάρω το χάπι, το κρατούσα στο χέρι μου και το κοιτούσα πρίν να το πάρω και της είπα πως δεν ήμουν και τόσο σίγουρη άν αυτό ήταν που ήθελα να κάνω, αλλά αυτή μου έλεγε «λοιπόν όπως καταλαβαίνεις έχουμε πολύ κόσμο στο χώρο αναμονής γι αυτό σε παρακαλώ βιάσου γιατί θέλουν να ξεμπερδεύεις γρήγορα, καταλαβαίνεις,  θέλουν να πάρεις το χάπι και να φύγεις.»

Κατέληξα να ψάχνω στο διαδίκτυο, κοιτάζοντας πώς γίνεται η αναστροφή, και  δεν ήξερα και καλά πως υπήρχε αυτή η δυνατότητα της αναστροφής, ήμουν τόσο τρελλαμένη που είχα πραγματοποιήσει το πρώτο μέρος της  φαρμακευτικής έκτρωσης που έψαχνα για το οτιδήποτε θα μπορούσε να το αναστρέψει.

Κατόπιν ήλθα σε επικοινωνία με την Ελίζαμπεθ Ντελγκάντο, που ήταν στην πραγματικότητα η σύζυγος του ανθρώπου που δημιούργησε την θεραπεία αναστροφής, και με κατεύθυνε σε κάποιο ειδικό κέντρο και εκείνοι το φρόντισαν τελείως. Ήταν αληθινά εύκολο, κανονίστηκε ένα ραντεβού για την επόμενη μέρα το πρωί, και όλα εξαφανίστηκαν. Εκείνοι επιθυμούσαν  στα αλήθεια να ζήσει το παιδί μου. Είναι δυνατός, υγιής και τόσο έξυπνος.

Είναι τέλειος.

 

Πηγή:  https://www.youtube.com/watch?v=EEQEBi4ZlPg

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko