Η ευλογία να έχεις ένα παιδί στον Παράδεισο (ΜΑΡΤΥΡΙΑ)

 

Τον 5ο του 2020 ήμουν έγκυος στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης και στην Β επιπέδου το έμβρυο διαγνώστηκε με μια από τις πιο σοβαρές καρδιοπάθειες παγκοσμίως με Hlhs - Σύνδρομο Υποπλαστικής Αριστεράς Κοιλίας1! Η επιστήμη έδειχνε μονόδρομο την έκτρωση... όμως δόξα τω Θεώ πήραμε την απόφαση να μην θανατώσουμε το έμβρυο! Όταν η μικρούλα έγινε 50 ημερών ταξίδεψε για τους αγγέλους, αφού προηγουμένως την αεροβαπτίσαμε δίνοντάς της το όνομα Είρηνη- Ιωάννα! Έχουμε οικογενειακώς μια γλυκιά ανάμνηση γεμάτη αγάπη για αυτό το παιδί μας το οποίο είναι πάντα δίπλα μας σαν φύλακας άγγελος μας! Είμαι 100% σίγουρη ότι αν είχαμε ακολουθήσει την άλλη οδό ο πόνος θα ήταν αβάσταχτος!

Ευχαριστώ το Θεό που με τη βοήθεια του Αγίου Παϊσίου (διαβάζοντας τα βιβλία που μας έχει αφήσει κληρονομιά) μας άνοιξε τα πνευματικά ματιά ώστε να διαλέξουμε να ακολουθήσουμε το σωστό!

Ευαγγελία Σ.

_______________________

1. Το σύνδρομο υποπλαστικής αριστερής καρδίας είναι ένα σπάνιο αλλά πολύπλοκο συγγενές καρδιακό ελάττωμα. Σε αυτή την κατάσταση, η αριστερή πλευρά της καρδιάς είναι εξαιρετικά υποανάπτυκτη. Στο υποπλαστικό σύνδρομο της αριστερής καρδίας, η αριστερή πλευρά της καρδιάς δεν μπορεί να αντλήσει αποτελεσματικά αίμα στο σώμα, έτσι ώστε η δεξιά πλευρά της καρδιάς να αντλεί αίμα τόσο στους πνεύμονες όσο και στο υπόλοιπο σώμα. (Πηγή: https://www.humanitas.net/el/diseases/υποπλαστικό-σύνδρομο-αριστερής-καρδ)

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko