Ο Bill Gates (Μπιλ Γκέιτς) δωρίζει πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια σε Οργανισμό που υποστηρίζει τις Αμβλώσεις και πιέζει για τον Έλεγχο του Πληθυσμού Παγκοσμίως

 

Αφήστε τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης να θριαμβολογούν μοιράζοντας επαίνους για τη «φιλανθρωπία» των φιλελεύθερων δισεκατομμυριούχων, χωρίς βέβαια να δίνουν και πάρα πολλά στοιχεία για το πόσα χρήματα έχουν λάβει τα ίδια ως χρηματοδότηση από αυτούς.

Η φιλελεύθερη έκδοση «Verge» έκανε ένα λαμπρό ρεπορτάζ για το πώς ο φιλελεύθερος δισεκατομμυριούχος και ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, παραιτήθηκε πρόσφατα από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του, κάνοντας μια στροφή ορόσημο προκειμένου να επικεντρωθεί «περισσότερο στην φιλανθρωπία».

Αλλά το περιοδικό δεν απαριθμεί καμία από τις «φιλανθρωπικές» δράσεις που έχει ήδη αναλάβει το ίδρυμα «Bill & Melinda Gates». Αυτό ίσως συμβαίνει επειδή μερικές από αυτές τις «φιλανθρωπίες» θα μπορούσαν να θεωρηθούν  αμφιλεγόμενες.

Το ίδρυμα του Gates έδωσε τουλάχιστον 11.381.171 δολάρια στο αριστερόστροφο και επικεντρωμένο στον «Υπερπληθυσμό», «Population Council» («Παγκόσμιο Συμβούλιο για τον Πληθυσμό»), μεταξύ 2018 και 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία που αφορούν τις χορηγίες–επιβραβεύσεις του Ιδρύματος Gates, όπως αυτές καταγράφονται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος. Το Influence Watch(1) σημείωσε ότι το «Population Council» ιδρύθηκε το 1952 από τον John D. Rockefeller III, για να αντιμετωπίσει τον υποτιθέμενο «παγκόσμιο υπερπληθυσμό».

Το Influence Watch παρέχει παρακάτω τη περίληψη των βασικών δραστηριοτήτων του «Population Council»:

«Το "Population Council" διεξάγει δημογραφικές έρευνες και αναλύσεις αποτελεσμάτων για να υποστηρίξει και να προωθήσει παγκοσμίως τη χρήση τεχνητών μέσων ελέγχου των γεννήσεων και των αμβλώσεων. Προωθεί τη βιοϊατρική έρευνα για την ανακάλυψη και προώθηση νέων αντισυλληπτικών φαρμάκων και τεχνολογιών. Κάνει δημογραφικές  αναλύσεις για να υποστηρίξει πειράματα ελέγχου των πληθυσμών, πολιτικές και ανάλογης φύσεως προγράμματα σε υποανάπτυκτες χώρες».

Ένα από τα αντικείμενα έρευνας του «Population Council» περιελάμβανε την «Πολιτική Ελέγχου του Πληθυσμού και τη Δημογραφική Ανάλυση». Η περιγραφή της έρευνας αυτής περιλαμβάνει τα εξής:

 «Η έρευνα του Συμβουλίου (“Population Council”), κατοχυρώνει το συσχετισμό μεταξύ πληθυσμού και ανάπτυξης και διερευνά τις επιπτώσεις της πληθυσμιακής έξαρσης στις κοινωνίες, τις οικογένειες και τα μεμονωμένα άτομα. Βοηθούμε τις κυβερνήσεις των αναπτυσσομένων χωρών να αντιληφθούν τις κατάλληλες πολιτικές που λειτουργούν προς όφελος  του πληθυσμού τους, ώστε να επιτύχουν τους εθνικούς τους στόχους».

Η χρηματοδότηση ομάδων που επικεντρώνουν τη δραστηριότητά τους στην  ακραία θεματολογία της αριστεράς, όπως το ζήτημα του υπερπληθυσμού  και της έκτρωσης, είναι χαρακτηριστικά του Ιδρύματος Gates. Η σύζυγος του Bill Gates, η Melinda Gates, φέρεται να δήλωσε πως υποστηρίζει τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της εκτεταμένης πρόσβασης στα αντισυλληπτικά.

Η κα Gates  συζήτησε το θέμα των  αντισυλληπτικών σε μια συνέντευξή της προς τον νυχτερινό τηλεοπτικό οικοδεσπότη David Letterman, λέγοντας: «Χρειάζεται μόνο μία γενιά από τις γυναίκες να συμμορφωθεί απόλυτα στη λήψη τους και θα δει την πτώση των γεννήσεων. Και από τη στιγμή που θα έχουν σταθερή πρόσβαση στην αντισύλληψη, οι γυναίκες θα τη χρησιμοποιήσουν, και αυτό που θα κάνουν επίσης είναι ότι αυτό θα γίνεται κρυφά, χωρίς να το γνωρίζει ο σύζυγός τους». Το ίδρυμα του ζεύγους έχει επίσης δώσει τουλάχιστον 81.009.329 δολάρια στην «Planned Parenthood» και τις θυγατρικές της, αρχής γενομένης το 2009 και ως το 2018, σύμφωνα με τα αρχεία που έχουν ληφθεί από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

 

(1) To «Influence Watch» είναι ένας ιδιωτικός ελεγκτικός οργανισμός που ελέγχει τη χρηματοδότηση οργανισμών, φορέων προώθησης ιδεών και μέσων επικοινωνίας. https://mediabiasfactcheck.com/influence-watch/

 

Πηγή: https://www.lifenews.com/2020/03/20/bill-gates-sends-over-11-million-to-pro-abortion-group-pushing-population-control-worldwide/

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko